Ostali sportovi

NOVAK SE "UŠUNJAO" U POZORIŠTE I IZNENADIO SVE: Odgledao predstavu kao normalan svijet, pa sačekao glumce! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Novak Đoković odmara i uživa u Beogradu.

Izvor: Instagram/printscreen/milenavasicofficial

Novak Đoković se trenutno nalazi u Beogradu i priprema se za preostala dva turnira na kojima će učestvovati do kraja sezone, a slobodno vrijeme koristi da uživa u stvarima u kojima ne može često zbog profesionalnih obaveza.

Tako je najbolji teniser svijeta sinoć posjetio Jugoslovensko dramsko pozorište i uživao u predstavi "Široka zemlja" u režiji Marka Manojlovića, a nakon toga je obradovao i glumce pošto se pozdravio sa njima "iza scene" i fotografisao za večnu uspomenu.

 Đokovića su dočekali Vojin Ćetković, Marija Vicković, Svetlana Bojković, Petar Benčina, Milena Vasić, Aleksej Bjelogrlić i drugi glumci iz predstave, a sudeći po osmjehu - dopala mu se!

A to koliko su i glumci bili oduševljeni što ih velikan poput Novaka gleda, tek se vidi...

Izvor: Instagram/printscreen/marijavicko

Podsjetimo, Novak Đoković je posljednji meč odigrao još 12. septembra protiv Danila Medvedeva u finalu US Opena, a od tada je odlučio da napravi pauzu i više vremena provedi sa porodicom.

Propustio je Indijan Vels i Beč, a očekuje se da zaigra još u Parizu i završnom mastersu u Torinu, dok ćemo ga gledati i u reprezentaciji Srbije u Dejvis Kupu. Ipak, sve zanima šta će se desiti sa njegovim nastupom na Australijan openu sredinom januara.

Prvo je Đoković naveo da nije siguran da će igrati zbog obavezne vakcinacije, dok su sada "procurili mejlovi" koji govore da možda to neće biti neophodno, ali će mu biti teže.