GNEV

NA NJEN RAČUN SE GLUPO NAŠALIO FERSTAPEN, A SAD GA LINČUJU: Ćerka legendarnog vozača, bila i sa njegovim kolegom! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Navukao je gnev navijača neukusnom šalom, a nije se izvinio.

Izvor: Instagram/kellypiquet/printscreen

Holandski vozač Maks Ferstapen (24) trenutno je lider u šampionatu Formule 1 i na putu je da sruši dominaciju Luis Hamiltona, međutim sada se našao u centru pažnje zbog nepromišljenih reči.

Baš u trenutku kada sezona ulazi u uzbudljivu završnicu, Ferstapen se zbog neslane šale na račun svoje partnerke Keli Pike našao u centru skandala, tako da ga rivalaski navijači optužuju za seksizam i mržnju prema ženama, dok ima i onih koji smatraju da bi trebalo da dobije i kaznu.

O čemu se tačno radi? Ferstapen je odgovarao na pitanja navijača, a jedno je glasilo i šta je to bila najbolja kupovina u njegovom životu. Umesto uobičajenog odgovora, odlučio je da se našali...

Ferstapen je izjavio da je "devojka Keli Pike" bila najbolja kupovina u njegovom životu i nasmejao se, ali to je bila neukusna šala.

Pojedini navijači na društvenim mrežama su išli toliko daleko da su tražili da Red Bul raskine ugovor sa njim, a kćerka legendarnog Nelsona Pikea, koja je već bila u vezi sa još jednim vozačem Danilom Kvjatom, nije se oglašavala na ovu temu i pustiće da cela priča "utihne".

Pogledajte i fotografije lepe Keli Pike.