Ostali sportovi

"IGRAMO 2 NA 1!" ITALIJAN PROZIVAO CICIPASA ZBOG TATE: Izgubio posle preokreta, pa optužio njegovog oca! (VIDEO)

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Ne prihvata poraz Italijan tek tako, videli smo i scene posle meča.

Izvor: Screenshot/ATPTennisTV/Twitter

Stefanos Cicipas pobedio je Fabija Fonjinija posle preokreta na Indijan Velsu (2:6, 6:3, 6:4) i tako se plasirao u osminu ovog mastersa, ali Italijan je bio i te kako nezadovoljan nekim stvarima na tom susretu.

Fonjini je imao brejk prednosti u drugom setu, međutim propustio je svoju šansu, a posebno ga je iznerviralo što je otac Stefanosa Cicipasa, koji mu je inače i trener, tokom čitavog meča slao instrukcije, na šta nije reagovao glavni sudija i dao opomenu Grku za "koučing".

"Igramo dva na jedan", žalio se Fabio Fonjini, međutim sudija nije protumačio to na isti način, smatrao je da Apostolos Cicipas samo navija za svog sina.

Zbog toga je i na kraju meča, kada je Fonjini prišao mreži da čestita Cicipasu, bilo i pogleda koji su govorili da između stvari nisu raščišćene, pa je Italijan očigledno nešto dobacio Grku i tako ga isprovocirao. Razmenili su nekoliko reči, ali je sve završeno bez većeg incidenta.

Podsetimo, Cicipas je napravio pravu buru tokom US Opena pošto bi kada gubi odlazio u svlačionicu i pravio duge pauze, a navodno je to koristio kako bi komunicirao sa ocem putem telefona.

U narednom kolu Cicipas se sastaje sa De Minorom.