Nije lepo...

ENDI, PA ZAR I TI? ŠKOT UKRAO KIRJOSOVU FORU: Nekadašnji broj 1 šokirao mladog tenisera! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pokušava da se vrati u svetski vrh i očigledno ne bira sredstva. Počeo je i sa ovakvim potezima.

Izvor: Twitter/TennisTV/printscreen

Kada to radi Nik Kirjos, ceo svet se pobuni protiv problematičnog Australijanca i njegove želje da ponizi protivnike. A sada je isti potez napravio i Endi Marej, čovek kog do sada nismo znali kao provokatora!

Nekadašnji broj jedan pokušava da se vrati u svetski vrh i produži svoju karijeru sve dok uživa u tenisu, ali pravo pitanje je koliko je mladi Karlos Alkaraz uživao u ovakvom meču. Spektakularni četvrtfinalista US Opena poražen je od Britanca 2:1 (5:7, 6:3, 6:2), a jedan od poena izgubio je servisom ''ispod ruke''.

Bio je to maestralan potez Škota i po mišljenju mnogih teniskih stručnjaka jedan od najbolje izvedenih servisa na ovaj način svih vremena. Možda samo nije bilo fer prema mladom teniseru iz Španije...

Pogledajte kako je to izgledalo:

Alkaraz je bio pripremljen za jak servis na osnovnoj liniji i nije ni zakoračio u teren kada ga je Marej nadmudrio ovim potezom. to je česta situacija kod ovakvih servisa, a Nik Kirjos obožava da na ovaj način muči svoje rivale.

Najveći hejter Novaka Đokovića kroz karijeru često koristi ovakav udarac i može se reći da je to postao njegov zaštitni znak!

A kad smo kod neobičnih servisa, Tejlor Fric je tvrdio da je izmislio nešto potpuno novo i da će njegov metod serviranja postati hit, dok je Korentin Mute postao hit na internetu jer se obrukao lošim servisom.

Tagovi