Sramota

NIK KIRJOS NASRNUO NA DEVOJKU, POLICIJA REAGOVALA: Svađali se, digli ceo hotel na noge, snage reda morale da intervenišu

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Uvek kritikuje Novaka, a ponaša se skandalozno.

Izvor: Profimedia

Još jedan skandal napravio je Nik Kirjos, pošto su policajci u Australiji morali da razmeste njega i njegovu sadašnju devojku u posebne sobe u hotelu nakon žestoke svađe. 

Nakon što su dugo putovali zajedno na turniru, najskorije na Lejver kup gde je Kirjos opet pravio gluposti, Kjara Pasari i 97. teniser sveta su se posvađali. 

U četvrtak 7. oktobra policija je morala da ih razdvaja, a nakon istrage utvrđeno je da nije bilo nikakvih krivičnih dela, ali će par morati zasebno da bude u karantinu. 

Lepa Kjara je već imala velike probleme sa Kirjosom, pošto je pred Australijan open ove godine javno istakla da je besna zbog njegovog ponašanja. Tada su se pomirili, on je posle jedne pobede napisao njeno ime na kameri, ali sada je izbrisao sve slike sa njom! 

Pogledjate kako izgleda mlada Kjara:

Sada dok čeka kraj sezone i pad ispod 100. mesta na ATP listi napravio je još jedan skandal i pitanje je na kom će mestu dočekati Australijan open, na kome planira da igra. 

Nedavno je imao i porodične probleme, a opet je u centru pažnje zbog pogrešnih stvari.

Tagovi