Ostali sportovi

TRKA ZADOVOLJSTVA "FUN RUN" 29. SEPTEMBRA U PODGORICI!

Autor Jovana Raičević

Uprava za sport i mlade će uz tehničku podršku Atletskog saveza Crne Gore, 29. septembra organizovati trku zadovoljstva “Fun run” na 3 km, u cilju obilježavanja Evropske nedjelje sporta koja će se organizovati u periodu od 23. do 30. septembra.

Maratonac trči u društvu psa
Izvor: MN Press/arhiva

Trka zadovoljstva "Zabavno trčanje" na 3 km, održaće se u Podgorici 29. septembra, sa početkom u 18:00 časova, start trke je na brdu Gorica, a cilj se nalazi u blizini Gradskog stadiona na Trgu “Argentina”. „Fun run” je trka rekreativnog karaktera, čiji je cilj promocija zdravih stilova života.

"Svim učesnicima manifestacije koji se prijave blagovremeno, biće obezbijeđeni startni brojevi i majice, a prilikom prolaska kroz cilj učesnici će dobiti medalju.

Podizanje startnih brojeva možete obaviti 29. septembra u periodu od 12:00ʰ do 16:00ʰ, u Prijavnom centru koji će se nalazati ispred prostorija EU Info centra (preko puta Gradskog stadiona). Kotizacija za učešće se ne plaća.

Na samom kraju, sa velikim zadovoljstvom želimo da vas pozovemo da se 29. septembra na brdu Gorica u 18:00ʰ zajedno pokrenemo u Evropskom ritmu i damo doprinos zdravim stilovima zivota.", saopšteno je iz Uprave za sport i mlade.