Ostali sportovi

UDARIO NA NAJJAČEG! PROZVAO NOVAKA, PA DŽEJMSA BONDA: Đokoviću ukrao US Open, a opet se priča o njemu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jedan od najduhovitijih tenisera u svetskom vrhu našalio se i na račun Danijela Krejga.

Izvor: Profimedia

Osvojio je US Open, pa rešio malo da provocira. Dok učestvuje na egzibcionom Lejver kupu, Danil Medvedev ima vremena da pravi fore na društvenim mrežama.

Prethodnih dana isprozivao je Novaka Đokovića, najboljeg tenisera na svetu, a sledeća meta mu je tajni agent. Ruski teniser je napravio šalu na račun Danijela Krejga, čoveka kojeg već 15 godina znate kao Džejmsa Bonda!

U odgovoru na jedno pitanje na Tviteru, Danil se našalio na račun visine poznatog glumca.

Njegova fotografija zbog elegantnog izgleda i leptir mašne stavljena je u društvo Pirsa Brosana, Šona Konerija i Danijela Krejga, trojice slavnih glumaca koji su glumili Bonda. Pitanje je bilo ko je od četvorice uljez na slici, a Danil se dobro snašao.

''Očigledno Danijel Krejg! Pirs, Šon i ja smo iznad 183 centimetara'', napisao je ruski teniser koji ima blizu dva metra. Danijel Krejg je daleko niži, gotovo 20 centimetara, sa visinom od 178cm.

Danil se šalio, naravno, a videli bismo da li ovako nešto sme da kaže u licu Danijelu Krejgu, glumcu koji godinama igra najpoznatijeg tajnog agenta na svetu. Krejg je snimio već pet filmova kao ''Tajni agent 007'', a debitovao je davne 2006. godine.