Ostali sportovi

JELENA VEĆ 10 GODINA SLAVI NOVAKOVE USPEHE U NJUJORKU: Blistala je kad je uzeo prvi US Open, a blista i danas! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Pogledajte kako je Jelena bodrila Novaka pre 10 godina, a kako to čini danas.

Izvor: Profimedia/Matthew Stockman, Profimedia/Clive Brunskill

Novak Đoković plasirao se finale US Opena pošto je nakon preokreta pobedio Aleksandra Zvereva, pa mu nedostaje još samo da pobedi Danila Medvedeva kako bi ispisao tenisku istoriju.

Juriće Nole protiv Rusa četvrti grend slem u kalendarskoj godini, ujedno 21. u karijeri, a već je poručio da će igrati kao da mu je "poslednji meč u karijeri". Đoković će biti silno motivisan da obori još jedan rekord i postane najveći u istoriji tenisa, a posebnu podršku imaće sa tribina odakle ga bodri supruga Jelena.

Već je zablistala Jelena na US Openu kada je obukla majicu sa Novakovim likom, a posebnu pažnju privukla je i proslavom jednog poena kojim je Đoković možda i "slomio" otpor Zvereva.

A, koliko li je samo takvih emocija Jelena osetila dok je uživo bodrila Novaka? U Njujorku ih je bilo mnogo...

Prvi put je Novak u Njujorku podigao trofej 2011. godine, nakon što je u polufinalu odigrao epski meč sa Federerom i dobio ga nakon što je švajcarski teniser imao dve meč-lopte, a i deceniju kasnije Đoković nam priređuje rolerkoster emocija dok je Jelena i dalje uz njega, sada kao supruga - i majka njihovo dvoje dece.

Pogledajte kako je Jelena bodrila Novaka ka prvom trofeju na US Openu, a kako to čini danas - deset godina kasnije!

Nek mu ponovo donese sreću...