Ostali sportovi

STRAŠNE UVREDE - DEBELA SVINJA I 9 MILIONA PRETNJI SMRĆU: Amerikanka ispala sa US Opena, pa šokirala izjavom!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Bio je ovo dobar turnir za nju, ali nakon ispadanja mora da prođe kroz težak period.

Izvor: Profimedia

Jednog dana si heroj nacije, sledećeg dobijaš tonu nepristojnih komentara. Takav život vode profesionalni sportisti, a ovih dana na udaru je američka teniserka Šelbi Rodžers.

Ona je u prethodnoj rundi savladala najbolji teniserku sveta Ešli Barti, za šta je dobijala mnogo pohvala. Kada se situacija okrenula, a Amerikanka ispada od Eme Radukanu, postalo joj je jasno da će sada dobijati uvrede!

Šelbi zna da će nakon poraza u jednom tako važnom meču dobijati na stotine ili čak hiljade komentara u kom se vređa njen fizički izgled, njena inteligencija ili njeni teniski kvaliteti. Ništa od toga nije prijatno, naravno!

''Nakon pobeda je lepo biti u centru pažnje, ali sada ću imati devet miliona pretnji smrću i ko zna šta još. Ekstremi veoma brzo prelaze iz jednog u drugo stanje. Možete pogledati moj profil, verovatno sam svinja debela i još svašta što ne smem ni da izgovorim'', istakla je Šelbi Rodžers koja društvene mreže ima samo zbog sponzorskih ugovora.

Slične probleme prethodnih dana imala je druga američka teniserka. Sloun Stivens je nakon poraza od Anželik Kerber na US Openu kačila fotografije pretnji koje dobija na društvenim mrežama, od seksističkih uvreda pa do najave teških fizičkih povreda.