Ostali sportovi

BILO JE TO 5 MINUTA ODNOSA, STIDIM SE KAKO SAM JE ZAČEO: Ona je dijete slavnih roditelja koji su imali BURNU ROMANSU

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Ana Ermakova krenula je stopama svoje majke Angele Emarkove pa je uplivala u manekenske vode i za sada joj odlično ide, piše Kurir.

Izvor: Kurir/Profimedia

Od nje se i očekivalo da će izabrati neku od javnih profesija s obzirom na to da je dijete slavnih roditelja. Otac joj je nekadašnji njemački teniser Boris Beker!

Izvor: MN Press

  Ali, Anina životna priča je vrlo neobična jer ona nije plod ljubavi, već petominutne avanture u londonskom restoranu "Nobuu", koja je Bekera koštala braka sa tadašnjom suprugom.

U knjizi „Boris Becker’s Wimbledon“, sportska legenda je otkrila da je tokom jedne strastvene noći sa Angelom Ermakovom napravio dijete.

"To me je stavilo na prve umjesto na poslednje strane novina i uništilo je moj brak s Barbarom iako bi on vjerovatno svakako bio okončan. Ali dobio sam ćerku, predivnu mladu ženu koju volim otkako je rođena, prenosi Kurir.

 "Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom prije toga", napisao je između ostalog Beker u svojoj knjizi, ali se i potrudio da čitaocima dočara taj trenutak.

"Ne znam da li je toalet bolje mjesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su prenijeli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta", otkrio je osvajač Vimbldona koji je te večeri odigrao poslednji profesionalni teniski meč i želio je da proslavi uspjeh sa prijateljima.

Ana je danas odrasla djevojka koja je krenula maminim stopama i uplivala u manekenske vode.

Pažnju je privukla na nedelji mode u Berlinu kada joj je bilo samo 14 godina.

 Od tada, pa sve do sad Ana krasi naslovnice svjetskih magazina, a velike modne revije su nezamislive bez nje.

 Boris Beker ima dvoje djece iz braka sa Barbarom, Noa (27) i Eliasa (21), kao i Anu. Takođe ima 11-godišnjeg sina Amadeusa iz poslednjeg braka sa bivšom suprugom Lili, sa kojom se oženio 2009. prije nego što se razveo 2018. godine.

Tagovi