Šou biznis

BAHATI JUTJUBER PREBIO JOŠ JEDNU MMA ZVEZDU: Sudije mu dale pobedu, Vudli besneo posle meča! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Džejk Pol nastavlja da se bori i da zarađuje milione!

Izvor: Profimedia

Nastavlja sa pobedama Džejk Pol! Amerikanac koji je najpoznatiji kao jutjub zvezda pre nekoliko godina je počeo sa borbama i odlično mu ide! 

Čak je ulazio u ring i sa Flojdom Mejvederom, ali je na tom meču dogovoreno da neće biti pobednika ukoliko ne dođe do nokauta, pa nismo imali odluku o trijumfu na kraju meča. Do sada je u bokserskoj karijeri pobedio nekoliko MMA zvezda, a ovoga puta bio je bolji od Tajrona Vudlija. 

Vudli je naneo mnogo teških udaraca polu, uspeo da ga u četvrtoj rundi sabije u ćošak, ali Pol je uspeo da ostane na nogama i da ne padne. 

Ipak 24-godišnji Pol je uspeo da na kraju odlukom sudija dobije pobedu. Dvoje sudija je njemu dodelilo pobedu, dok je jedan glasao za Vudlija. 

Pre ove borbe Pol se borio sa nekadašnjom MMA zvezdom Benom Askrenom, ali i sa nekadašnjim NBA košarkašem Nejtom Robinsonom. Ipak, nisu se svi složili sa sudijama, jer je Vudli zatražio revanš i javno posle meča rekao da se ne slaže sa bodovanje. 

"Osećam da sam dobio mel, J*beš borbu Tomija i Fjurija, pustite nas dvojicu da se opet borimo. Hoću revanš!", rekao je Vudli posle meča.

Tagovi