PORAZ!

LEGENDARNI BOKSER DOBIO BATINE, SAD BI DA BUDE PREDSJEDNIK? Pakjao izgubio titulu i sprema kandidaturu za izbore!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nije uspio da stigne do WBA titule...

Izvor: Profimedia

Legendarni bokser Meni Pakjao poražen je u borbi od Jordenisa Ugasa u Las Vegasu, a to je bila možda i poslednja borba u karijeri slavnog Filipinca.

Pakjao je meč izgubio jednoglasnom odlukom sudija, a sada bi mogao da se kandiduje za predsjednika Filipina!

Slavni bokser je izgubio borbu za WBA Super titulu u velter kategoriji, a čovjek koji je postao jedini bokser sa naslova u osam težinskih kategorija mogao bi da se konačno oprosti od "plemenite vještine".

Naime, više od dvije godine su prošle otkako je Pakjao poslednji put kročio u ring, tada protiv Kita Turmana, pobjedivši u borbi za WBA pojas. Zbog neaktivnosti ju je izgubio od prethodnog vlasnika Ugasa, a 43-godišnjak je sada htio da je povrati.

Ipak, posle poraza Pakjao je rekao da ne zna da li je ovo kraj njegove karijere i da će se prvo odmoriti, a mediji već spekulišu po pitanju njegove druge karijere.

Pakjao je na Filipinima već dugo u političkim vodama i pojedini mediji navode da bi mogao da se kandiduje na predsjedničkim izborima koji se bliže. Štaviše, prošlog mjeseca su iz njegovog "kampa" otkrili da će se Pakjao sigurno kandidovati...

Tagovi