OTKRIO DETALJE!

FILIPE, JOŠ JEDAN NAPAD PA MAKAR CRK'O! Dejan Savić otkrio razgovor koji je "potopio" Španiju i poveo Srbiju ka ZLATU!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Vaterpolisti Srbije su stigli do olimpijskog zlata u Tokiju, a gol Filipa Filipovića za pamćenje je sve preokrenuo. Selektor "delfina" je otkrio šta se dešavalo pre tog gola.

Izvor: Profimedia/MN Press

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je nedavno na Olimpijskim igrama u Tokiju novu zlatnu medalju, ponovivši podvig iz Rio de Žaneira.

Selekcija vođena Dejanom Savićem je možda i ključni trenutak imala pre tačno dve nedelje, u polufinalu protiv Španije, kada je Filip Filipović postigao gol za pobedu, a selektor je sada otkrio šta je tom prilikom rekao lideru tima.

Savić je već otkrio šta je govorio igračima u finalu u Tokiju protiv Grčke kada se u prenosu čulo "nemojte da me nervirate", a u podkastu "Pod kapicom" je otkrio i šta je tačno govorio FIlipoviću u ključnim minutima meča protiv Španije.

Srbija se mučila na tom meču, gubila 4:7, a Španci su imali i veliku pomoć sudija koja je dodatno probudila inat u srpskim igračima. Na kraju su "delfini" sustigli rivala koji ih je do tada redovno pobeđivao, da bi Filip Filipović na oko 25 sekundi pre kraja postigao gol za pobedu i plasman u finale.

"Filipović je tražio izmenu, bio je mrtav umoran", počeo je Savić, sećajući se tih momenata.

"Ja sam mu rekao 'Još jedan napad, još jedan napad, pa makar crk'o'", otkrio je selektor Srbije.

Filipović ga je poslušao, a onda je postigao gol za pamćenje: