AU!

SKANDAL MEDVEDEVA! OMLATIO REKET, PA GA ZAVRLJAČIO NA TRIBINE: Izgubio, pa pobesneo kao nikada do sada! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Ovo je stvarno bio izliv besa ruskog tenisera Danila Medvedeva.

Izvor: Profimedia

Ruski teniser Danil Medvedev važio je za možda i najtežeg protivnika Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali je takmičenje završio još u četvrtfinalu turnira.

Mučio se Medvedev zbog velikih vrućina i vlažnosti vazduha u Tokiju, u jednom trenutku je čak rekao i "ko će biti kriv ako umrem na terenu", ali iako je Đoković uspeo da ubedi organizatore da promene termin - ni to nije mnogo pomoglo Rusu. Posebno zato što je bio nervozan kao nikada u životu...

Ne znamo da li je to zbog provokativnih novinarskih pitanja ili je u pitanju čisto nezadovoljstvo zbog igre, ali u polufinalnom meču sa Pablom Karenjom Bustom (2:0) imao je izlive besa.

To je posebno bilo izraženo na kraju susreta kada je Medvedev prvo "omlatio" reket pre nego što je čestitao Špancu, ali ni to mu nije bilo dovoljno. Još je bes "kuljao" iz njega, tako da je Rus pokupio slomljeni reket i bacio ga na tribine, naravno na njima nije bilo navijača.

Malo je reći da su navijači na društvenim mrežama bili šokirani ovakvim ponašanjem Medvedeva, ali nije mu prvi put da se toliko razbesni kada mu ne ide od ruke.

Pogledajte...