SPARING PARTNER

SLUŽIO SAM DA ME BIJE I DA DOBIJEM BATINE: Milicu dečko na TERASI spremao za zlato - Udari me, pa me teši! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs Izvor RTS

Nije ni njemu bilo lako, ali je na kraju sve vredelo!

Izvor: MN Press/RTS/Printscreen

Zlatna Milica Mandić! Osvojila je drugo olimpijsko zlato za Srbiju.

U finalu je bila bolja od takmičarke iz Južne Koreje Da Bin Li (10:7).

Njen verenik Marko Đuričić je otkrio da je u Tokio otputovala povređena, a tokom gostovanja na "RTS" je pričao i o tome kako su protekle pripreme.

Posebno posle odlaganja zbog koronavirusa.

"Nije bio strah kada je došlo do odlaganja, već je bilo razočarenje zbog priprema i svega. Imala je taj ciklus pre godinu dana. Radila je sve te turnire, to obaranje, dizanje forme, turniri. Kalendar takmičenja je dug. Ne stigne da se odmori, takav je tempo", otkrio je Marko.

Zbog svih tih problema i svih dešavanja su morali da pronalaze alternativne načine treninga. Jedan od njih je bio na terasi, u stanu gde zajedno žive. Pričao je kako je sve to izgledalo.

"Snalazili smo se, kačili smo i po društvenim mrežama, mi smo našli neki naš sparing na terasi. Od raspoloženja je zavisio broj treninga. Ja sam služio da me bije i da dobijem batine", nasmejao se.

Otkrio je i još neke detalje.

"Bio je uglavnom lagani sparing, pa tu onda dođe do nekog jačeg udarca, pa je tešim, onda sledeća akcija, ona mi vrati, pa me teši. Mnogo udaraca sam morao da dobijem", zaključio je Marko i dodao da Milica stiže u četvrtak u Srbiju.