Skida se!

AMERIČKA ODBOJKAŠICA NA SAJTU ZA ODRASLE: Vlasnica najbolje guze u sportu sada prodaje GOLE SLIKE! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Cilj joj je zlato na narednim Olimpijskim igrama, a ovog leta će zaraditi i od izazovnih fotografija.

Izvor: Instagram/callahanvolleyball/printscreen

Jedna od najzgodnijih sportistkinja na svetu, Amerikanka Trejsi Kalahan (34), poslednja je u nizu onih koje su pored profesionalne karijere odlučile da naprave sajt za odrasle. Kao i mnoge svetski poznate koleginice, Trejsi će prodavati svoje gole fotografije.

Ona je izabrala platformu ''Onlyfans'', a tvrdi da će onima koji se pretplate na njen profil pružiti drugačije iskustvo.

Trejsi se inače godinama bavi odbojkom na pesku, nakon što je na koledžu igrala odbojku. Procenila je da će se u ovoj malo drugačijoj verziji sporta bolje snaći, što se za sada ispostavlja kao tačno jer je stigla čak i do reprezentacije SAD.

Cilj joj je zlatna olimpijska medalja u Parizu 2024. godine, ali do tada ima još mnogo posla. Uz to, imaće obaveze i na društvenoj mreži koju posećuju odrasli, a gde će u prvom planu biti njena zadnjica. Navijači koji godinama prate Trejsi kažu da ona ''ima najbolju guzu u svetu sporta''.

Trenutno, mesečna pretplata za njen profil iznosi 9,99 dolara, dok možet eda uštedite kupovinom na više meseci. Za tri meseca se plaća 23,98 dolara, dok je polugodišnji pristup materijalu dostupan za 47,95 dolara!

Pogledajte neke od slika Trejsi Kalahan:

Podsećamo, slične korake pre nje su napravile Sindi Dandoa, Pejdž Vanzant i Rejčel Ostrovič koje se bave borilačkim sportovima, teniserka Angelina Graovac, atletičarka Ališa Njumen, fudbalerka Medlin Rajt, ali i teniser Bernard Tomić, čija devojka redovno snima sadržaj za taj sajt. 

Tagovi