Ostali sportovi

GOJKOVIĆ OBJAVIO SPISAK VATERPOLISTA KOJI IDU NA OLIMPIJSKE IGRE!

Autor Jovana Radunović Izvor CdM

Vladimir Gojković, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore objavio je spisak 13 igrača koji će nas predstavljati na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Izvor: MN Press

Na spisku su: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Miroslav Perković, Marko Petković, Uroš Čučković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Banićević i Petar Tešanović.

Nema golmana Dejana Lazovića zbog povrede, kao ni Đura Radovića.

“Odabrali smo 13 igrača koji treba da nas predstavljaju na Olimpijskim igrama. Svakakako, svaka odluka je teška, a ovog puta smo imali problema na nekim pozicijama sa povredana, prije svega sa Dejom Lazovićem koji je prvi golman reprezentacije bio ove četiri godine i koji nas je vodio na ovom putu za Tokio. I sigurno njemu je najteže. Nama je svima žao što on ne može da bude u konkurenciji za ove Olimpijske igre. Takođe, sa Đurom Radovićem, igračem koji je četiri godine bio okosnica ove ekipe, a opet sa druge strane bilo je još nekoliko momaka koji su bili u konkurenciji, koji sigurno zaslužuju mjesto u ovoj ekipi. Nadamo se da smo izabrali 13 najboljih i da ćemo imati šta da pokažemo na Olimpijskim igrama”, rekao je Gojković.

Rival na startu Igara je Australija 25. jula, zatim slijede okršaju sa Španijom, Hrvatskom, Kazahstanom i Srbijom.

Četiri prvoplasirane ekipe plasiraće se u četvrtfinale, prenosi portal Cdm-a.

Možda ce vas zanimati