BLISTA

KIRJOSA ZVALA LAŽOV I JADNIK, A SADA NAVIJA ZA NJEGA: Lepotica zablistala na Vimbldonu, oprostila SMS raskid (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Atraktivna Kjara Pasari podržava Nika Kirjosa na Vimbldonu.

Izvor: Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos "gura" dobro na Vimbldonu i danas je proslavio prolazak u treće kolo, doduše poneo se na nesportski način prema svom rivalu Đanluki Mageru.

Na meč-loptu je otišao u publiku i od jedne navijačice tražio savet gde da servira, a zanimljivo je da nije prišao svojoj devojci koja je meč pratila sa tribina. U pitanju je atraktivna Kjara Pasari koja ga podržava na ovogodišnjem Vimbldonu, iako je njihova veza bila na "klimavim" nogama.

Štaviše, par je bio raskinuo pre nekoliko meseci kada su jedno drugo prozivali putem društvenih mreža, a Kjara je pobesnela na Kirjosa jer ju je ostavio preko poruka.

Kjara je na Instagram stori okačila svoju nasmejanu sliku, uz poruku da se smeje sebi, jer je verovala narcisu, prevarantu, lažovu i manipulatoru, dok ju je i Kirjos uzvratio: "Zbogom. Ti si tamo s nekim tipom, predobro... Gadiš mi se. Uživaj u životu!".

Ipak, čini se da je to bila samo faza pošto se par u međuvremenu pomirio, pa je Kjara čak došla na Vimbldon da podrži svog dragog koga u trećem kolu čeka Ože-Alijasim.

Pogledajte kako izgleda atraktivna Kjara!