Ostali sportovi

SPEKTAKULARNO VEČE: Evo kako je izgledao prvi turnir B52 MMA Amaterske lige! (VIDEO)

Autori Nikoleta Vukčević Kristina Stevović

Prvi turnir B52 MMA Amaterske lige održan sinoć je izgledao zaista odlično, a ljubitelji ovog sporta mogli su da uživaju u sjajnim borbama

Izvor: MONDO/Kristina Stevović

Već smo ranije najavljivali prvi turnir B52 MMA Amaterske lige, te smo ispratili i sam događaj. Sve je izgledalo spektakularno, 28 učesnika iz šest regionalnih i domaćih klubova imali su priliku da se bore u oktagonu.

Možda ce vas zanimati

Mečeve su sudili profesionalni WMO sudije iz Novog Sada, a turnir je organizovan po principu lige te smo na kraju noći imali imena prvaka u kategorijama -66kg Junior, -66kg, -70kg, -77kg i -84kg.

POGLEDAJTE VIDEO:

B52 MMA Amaterska liga
Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević i Kristina Stevović

Titula juniorskog prvaka u kategoriji do 66 kilograma pripala je Daliboru Dragojeviću iz MMA cluba Omladinac iz Podgorice, dok je stariji prvak u kategoriji do 66 kilogama bio Mansur Kijamet iz MMA Tima Zabjelo, nakon što je Igor Vukadinović iz istog kluba predao borbu radi povrede.

Prvak u kategoriji do 70 kilograma je Nikola Dimovski takođe iz MMA cluba Omladinac, a titule prva u kategorijama 77 kilograma i 84 kilograma pripale su Filipu Đuroviću i Matiji Rondoviću iz MMA Tima Zabjelo.

Sledeći turnir B52 MMA Amaterske lige zakazan je za septembar.