CARSKI!

DJEČAK SE ZOVE TOM I OD NOVAKA NIJE DOBIO SAMO REKET! Otac "malog Vajde" progovorio - otkrio šta mu je Đoković OBEĆAO!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Samo još jedna potvrda kakav je gospodin Novak Đoković...

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je pobjedom na Rolan Garosu osvojio 19. grend slem u karijeri, a odmah posle meča sa Stefanosom Cicipasom pokazao je i da je veliki čovjek.

Srpski teniser je obradovao jednog dečaka iz publike koji ga je sve vrijeme "savjetovao" kako da preokrene rezultat protiv Grka, a Đoković je odlučio da ga nagradi pobjedničkim reketom. Posle svega se oglasila majka dječaka na Instagramu, dok je otac dao čak i intervju!

Novak Đoković nije znao ko je dječak kog je obradovao, samo je znao da mu je bio simpatičan, a u međuvremenu je otkriveno da se zove Tom i da takođe želi da se bavi tenisom.

"Mislim da ovaj trenutak nikad neće zaboraviti...", počeo je njegov otac.

Pogledajte taj trenutak kada je Đoković obradovao malog navijača!

"Na meč je došao u srpskoj majici i veliki je navijač Novaka Đokovića. Počeo je snažno da ga ohrabruje i zato ga je Novak i primijetio. Imali su odmah 'konekciju'. Kada je sjedio nasuprot nas, pogledao je u mog sina Toma i podigao palčeve uvis i namignuo mu", prepričavao je otac situaciju iz finala Rolan Garosa.

 Nije to prvi put da Đoković sa publikom ostvari vezu, a dok je najveći dio stadiona zviždao njemu i navijao za Cicipasa - jedan dječak mu je privukao pažnju.

"Vratiću se posle...", dobacio je Đoković oduševljenom dječaku i održao je riječ.

Kratko su proćaskali kada je Đoković prišao tribinama i predao mu pobjednički reket, a izraz lica dječaka najbolje govori koliko mu je to značilo.


Takođe, Đoković nije poklonio samo reket Tomu nego i kačket.

"Bio je nevjerovatno srećan zbog toga i siguran sam da je o tome razgovarao i sa prijateljima. Jutros je želio da uzme kapu i odnese je u školu. To je trenutak koji će mu se zauvjek urezati u sjećanje i pamtiće dok je živ. Želio je da nosi kačket i popodne na ručku. U subotu igra na turniru, mislim da će ga i tada nositi i da će mu doneti sreću kao Novaku", ispričao je ponosni otac.

Ponosni otac je i Srđan Đoković koji je zajedno sa Novakom u Beogradu, i ostalim l članovima porodice, proslavio trofej na Rolan Garosu. Pogledajte kako je to izgledalo!