Tako je!

HOĆE VIMBLDON, TO NE KRIJE! ĐOKOVIĆ OBJAVIO CELOM SVETU: Odmah napada novi trofej, hoće da sruši SVE REKORDE!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Najbolji teniser planete ne planira da odmara, odmah ide po novi pehar.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je stigao do 19. grend slem titule, a za samo dve nedelje će na Vimbldonu napasti i jubilarni 20. veliki trofej! Osvajanjem trofeja izjednačio bi se sa Federerom i Nadalom, a nakon slavlja u Parizu nije hteo da krije da mu je cilj obaranje svih rekorda.

Govoreći na konferenciji za novinare, Đoković je istakao da je pehar sa Vimbldona naredni trofej koji želi da osvoji.

Slavlje nakon drugog grend slem trofeja u Parizu potrajaće nekoliko dana, pre nego što se najbolji teniser planete okrene novim izazovima.

''Proslaviću ovu titulu i nakon nekoliko dana se okrećem Vimbldonu, na koji ću usmeriti pažnju. Nije mi problem da kažem, želim da osvojim titulu! Nadam se da ovo samopouzdanje sa Rolan Garosa mogu da upotrebim i na Vimbldonu'', otkrio je Đoković.

Po ranije napravljenom planu, Đoković neće igrati turnire na travi, pred jedan od najprestižnijih turnira u kalendaru. Do Vimbldona ima samo dve nedelje, odnosno nema previše vremena i za nastupe i za odmor, a trenutno je najboljem srpskom sportisti neophodna mala pauza.

Treći grend slem sezone počinje u 28. juna, a trajaće do 11. jula.

Samo desetak dana kasnije počeće Olimpijske igre u Japanu, na kojima će Novak Đoković sigurno pokušati da stigne do zlatne medalje, jednog od retkih priznanja koje do sada nije osvojio.

Pogledajte kako je izgledalo njegovo slavlje u Parizu!