I on ga hvali!

NOVAKOV HEJTER PRIZNAO - IMPRESIONIRAN SAM I PONOSAN! Šveđanin poručio pred Rafu- scenario iz SNOVA

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Srbin posle majstorske partije ućutkao velikog kritičara

Izvor: Profimedia

Svetski broj jedan izborio je veliko polufinale Rolan Garosa, ali pre nego što na "dnveni red" dođe epski meč pričaće se još o četvrtfinalu...

Sedmostruki grend slem šampion Mats Vilander neretko je umeo da uputi oštre kritike na račun igre Novaka Đokovića, međutim posle meča srpskog asa i Italijana Matea Beretinijia ostao je fasciniran!

"Novakovi riterni su bili baš solidni, agresivno je uzvraćao. Mislio da je imao impresivan učinak rokom celog duela. Nije ni servis ispustio cele večeri", analizirao je Vilander za Eurosport.

Dotakao se i Novakove eksplozije emocija na kraju meča kakvu dugo nismo videli kod Đokovića.

"Emocija na kraju, to je ono što on drži sve vreme u sebi. Zbog toga sam toliko impresioniran i ponosan što sam deo sporta profesionalnog tenisa, jer su ovi igrači prošli veoma, veoma teška vremena i drže mnogo emocija. Vidite kod Novaka da je za sve ove momke ovo emotivno. Težak je posao tokom pandemije biti putujući teniser", objasnio je proslavljeni Šveđanin.

Vilander je takođe oduševljen i žrebom za ovogodišnji Rolan Garos i veoma je uzbuđen povodom epskog sureta Đoković- Nadal, ali očekuje mnogo i od drugog polufinala u kojem će borbu voditi Stefanos Cicipas i Saša Zverev.

"Kada pogledate žreb, ovo je scenario iz snova. Bez obzira ko pobedi između Novaka i Rafe, biće teško protiv Cicipasa i Zvereva, oni imaju velike šanse da osvoje grend slem", zaključio je Vilander.

Polufinalni mečevi su na programu u petak.