PONOVO ZAJEDNO

VERIO STRIPTIZETU, IZBACIO JE IZ VILE, A VRAĆA JE KAD JE ZARADIO 100.000.000$: Bokser ponovo u njenom zagrljaju! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Dekoncentrisala ga je tokom priprema za meč, a sad mogu da nastave gde su stali...

Izvor: Instagram/thereal.annamonroe

Flojd Mejveder je poznat po nadimku "Money" (Novac) i nije ni čudo, kada je najgorom borbom ikada zaradio 100.000.000 dolara!

A sada, kada je meč protiv jutjubera prošao, američki bokser je pustio svoju verenicu da se vrati u njihovu vilu!

Mejveder je pred borbu protiv Logana Pola najavio da će Ana Monro morati da "leti" iz kuće na mesec dana, kako bi mogao da se dobro pripremi za tu egzibiciju, čime je privukao dodatnu pažnju na taj susret.

"Flojd je tražio od Ane da se iseli jer želi da se koncentriše na boks i pripremi se za sledeće mečeve. Neki od njenih prijatelja misle da je ovo čudno, jer imanje ima više nego dovoljno prostora da oboje imaju svoj prostor, ali on je želeo da ode. Mejveder je sve više u boksu, iako bi trebalo da je penzionisan. Što se tiče njihove veze, sve je sada na 'holdu'", rekao je tada jedan izvor britanskom "Sanu".

Pre meča su Mejveder i Logan jednom drugom pretili, da bi se na kraju ispostavilo da smo videli užasnu borbu u kojoj nije bilo zvaničnog pobednika.

Jasno je da su i Mejveder i jutjuber Logan pobednici, jer su "masno" zaradili na tom meču, a izgleda da je konačna i Ana Monro pobednica.

Ova striptizeta sada ponovo dobija svog Flojda nazad, koji više ne mora da se fokusira na boks. Evo kako izgleda Mejvederova verenica: