DOLIJALA!

SKANDAL NA ROLAN GAROSU! UHAPŠENA TENISERKA ZBOG NAMJEŠTANJA: Provokativna Ruskinja privedena, providno izgubila! (FOTO)

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Nevjerovatna vijest stiže iz Pariza!

Izvor: Instagram/yana_sizikova

Ogroman skandal potresa Rolan Garos!

Ruska teniserka Jana Sizikova uhapšena je u Parizu zbog postojanja sumnji da je namještala mečeve na ovogodišnjem grend slemu u Francuskoj!

Sizikova (26) je uhapšena u četvrtak uveče i to posle meča prvog kola dubla. Ona je u paru sa Jekaterinom Aleksandrovom učestvovala u ženskom dublu, gdje su ih pobjedile Storm Sanders i Ajla Tomljanović rezultatom 6:1, 6:1.

Međutim, radilo se o spornom meču sa prošlogodišnjeg Rolan Garosa, kada je zajedno sa Medison Brugl izgubila meč prvog kola ženskog dubla o Andree Miku i Patricije Marije Tig.

Taj meč su Sizikova i Brugl izgubile 6:7, 4:6, a istraga je bila pokrenuta zbog neobično velikog broja opklada u petom gemu drugog seta. Upravo taj gem je Sizikova izgubila na svoj servis i navodno su stotine hiljada evra bila uložene baš na to da će Ruskinja napraviti dvije duple greške u tom gemu. Evo kako je to izgledalo prošle godine:

Prošle godine smo pisali o policiji na Rolan Garosu, a sada je Sizikova i zapravo uhapšena. Ona važi za jednu od provokativnijih teniserki koje nastupaju na WTA turu.

Evo kako izgleda Jana Sizikova:

Tagovi