Bravo za obojicu

LUDNICA! NAPRAVILI DRAMU NA ROLAN GAROSU! Borili se kao lavovi 4 sata, Đere besneo , preokrenuo i POBEDIO

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Neverovatno kvalitetan tenis igrali su srpski predstavnici.

Izvor: MN Press

Spektakularan meč!

U srpskom derbiju između Miomira Kecmanovića i Lasla Đerea u drugom kolu Rolan Garosa slavio je posle drame i preokreta Đere rezultatom 4:6, 4:6 , 6:3, 6:2, 6:3.

Maestralnim tenisom poveo je Miomir Najpre su u prvom setu razmenili po brejk srpski teniseri, ali onda je Kecmanović u završnici još jednom uspeo da oduzme servis Laslu i tako dobije 1:0.

U drugi set Đere je ušao nervozno, pa smo od njega videli i nešto potpuno neočekivano. Bacio je dva puta reket što on nikada ne radi, a drugi srpski predstavnik odmah je iskoristio Laslov bes i ukrao brejk na početku seta koji je održao sve do kraja.

Ipak, Đere nije hteo da kaže kraj! Krenuo je da igra fantastično. Sjajan tenis je viđen u nastavku meča jer su obojica plasirali prelepe udarce i upisali maestralne vinere, ali više ih je imao Laslo.

Tako je uspeo da započen preokeret, koji je nastavio i u četvrtom setu kada je Miomiru malo pala koncentracija.

Ušlo se u peti, odlučujući i dramatični set.

Đere je imao veći ulog, sačuvao je 55. mesto čime je obezbedio sebi vizu za Olimpijske igre! Tokom seta odluke Đere je posustajao, Miomir je uspeo i da vrati jedan brejk, ali ipak Laslo je istrajao do samog kraja i uspeo da napravi potpuni preokert i ubeleži prvu pobedu protiv svog zemljaka! Do sada su igrali tri puta i svaki put je slavio Kecmanović.

Veliko bravo na kraju za obojicu! Pariz je imao priliku da vidi kako igraju tenis sa druge planete.

Tagovi