ISPOVEST

TAJSON JE KRALJ MARIHUANE, A "ČAROBNE GLJIVE" SU GA SPASILE: Hteo sam da se ubijem, a onda sam otkrio taj lek!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Kažu da mesečno popuši marihuane u vrednosti od 40 hiljada evra.

Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih boksera svih vremena Majk Tajson (54) je još osamdesetih godina prošlog veka počeo da skreće pažnju na sebe.

U prvih 19 profesionalnih borbi pobedio je nokautom, od toga čak 12 u prvoj rundi, a prvu titulu šampiona WBC osvojio je 1986. godine, a potom WBA i IBF... Zbog toga je njegova popularnost u medijima bila ogromna, ali njemu ta pažnja nije prijala.

Označen je kao "žestoki momak" koga ništa ne može da povredi, ali istina je bila potpuno drugačija. Ispod grube površine nalazila se vrlo krhka ličnost.

Majk Tajson je ispričao da je čak razmišljao o samoubistvu, a izlaz iz krize pronašao je u halucinogenim drogama. Konzumirao je "čarobne gljive" i na njih je trošio pravo bogatstvo, međutim ističe da mu je to pomoglo.

Izvor: Instagram/tysonranchofficial/Screenshot

"Svi su mislili da sam lud, protivniku sam odgrizao uvo", ispričao je Tajson u jednom intervjuu prisetivši se meča iz 1997. godine protiv Ivandera Holifilda.

"Svašta sam radio, ali život mi se promenio kada sam počeo da uzimam ‘čarobne gljive’. Užasno je to sada reći, ali bio sam na korak do samoubistva. Taj neverovatni lek mi je promenio život", dodao je legendarni bokser.

Tajson ističe da je "droge, seksualne ispade i tuče" istavio iza sebe i posvetio se porodici, a nakon karijere počeo je da uzgaja marihuanu, koju i sam koristi, a koja mu donosi veliki novac.

Nezvanično, Tajson svakog meseca popuši kanabisa u vrednosti od 40 hiljada evra.

Tagovi