Ostali sportovi

LJUBAVNIK I VOĐA SEKTE MU PREUZEO ŽIVOT: Izbačen zato što je "lud", svi ga žale, a pogledajte zašto se smeju treneru!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Nekada cenjeni fajter potpuno skrenuo s puta

Izvor: Printscreen/YouTube/IN THE POCKET MMA/TheMacLife

Samo desetak dana pre zakazane borbe između Donalda "Kauboja" Seronija i Dijega Sančeza, meč je otkazan. Dan kasnije Sančez je dobio otkaz u UFC-u.

Razlog? Sančez je "poludeo", odnosno zapao pod uticaj vođe njegove "sekte" i "ljubavnika", kaže Seroni.

Jeste grubo i preterano, ali nije baš daleko od istine, bar što se tiče ovog dela o proceni situacije.

Sančez je i pre otkazivanja pustio u javnost snimak razgovora njegovog trenera Džošue Fabije sa UFC-ovim komentatorima, a onda i sa advokatom promocije. On je mislio da će na taj način inkriminisati organizaciju, ali je u stvari samo potvrdio da je UFC dobro postupio što ga je oterao.

I ne samo da mu je dao honorar koji je trebalo da dobije za poslednju borbu, već i bonus koji se daje za pobedu, što je daleko od garantovanog. To nije zadovoljilo Sančeza, koji je posle izjavio da veruje da će UFC probati da ga ubije zbog svega što je izneo o njima!

"Nikad nisam video da nekog oteraju zato što je lud. Ovo je prvi put", rekao je Seroun, i odmah nastavio:

"Teško je sada biti ljut na Sančeza, jer ne mislim da je on sada na mestu vozača. Mislim da ga vodaju naokolo, a taj drugi tip, njegov novi ljubavnik ga vodi putem. Ne znam, ne mogu da se ljutim na klinca ili matorca, treba da kažem. Ali, u suštini, vođa njegove sekte, njegov ljubavnik je preuzeo njegov život. Žao mi te je, Dijego".

Umesto Sančeza, za UFC Vegas 26 je uleteo Aleks Morono, a obojica su navikli na kratke periode za pripremu.

"Malo vremena je malo vremena. Ja sam tako napravio karijeru. Obično sam ja taj koji popunjava upražnjeno mesto, ne obratno, tako da je jako lepo što se Aleks prijavio i što su ga izabrali", rekao je Seroun.

Fabija je samoprozvani guru i trener borilačkih veština, ali i samosvesti, mada je svakome ko je ikad gledao bilo koji borilački sport jasno da je možda nekad prošao pored neke sale za vežbanje.

Pogledajte tu "tehniku" i biće vam jasno zašto mu se svi smeju:

Tagovi

UFC