Stigao

OTKRIVENO GDJE ĐOKOVIĆ SKUPLJA ENERGIJU ZA ROLAN GAROS! Srpski as ponovo obišao "raj na zemlji"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sprema se za nove pobjede.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Svjetski broj jedan posle Rtnja, nastavio putovanje do regiona.

Prvi reket svijeta Novak Đoković nakon što je otkazao učešće na Mastersu u Madridu, priprema se za turnir u Rimu gdje brani trofej, nakon čega bi trebalo da igra i na drugom turniru u Beogradu,a zatim i na Rolan Garosu.

Prvi reket svijeta Novak Đoković nakon što je otkazao učešće na Mastersu u Madridu, priprema se za turnir u Rimu gdje brani trofej, nakon čega bi trebalo da igra i na drugom turniru u Beogradu,a zatim i na Rolan Garosu.Najprije se odmarao na Rtnju, a onda je otišao na mjesto gdje kako je već navodio osjeća istu energiju kao kad je na pomenutoj planini.

Đoković je stigao u Sarajevo prenosi "Klix.ba.", gdje će ponovo da posjeti piramide u Visokom. Kada je prošli put boravio na istom mjestu najbolji teniser sveta napomenuo je da je to pravi "raj na zemlji" i da bi svaki sportista pred veliko takmičenje trebalo da posjeti piramide. 

Novak je istakao da u Visokom osjeća dobru energiju pa tako nije veliko iznenađenje što je pred veliki izazov u sezoni odlučio da otputuje upravo tamo.