Ne može tako!

POZNATI SPORTISTA DIVLJAO PO ZAGREBU I POBEGAO SA MESTA NESREĆE: Vozio reli po gradu, pa hteo da gazi policajce! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Legendarni reli vozač Sebastijan Ožije u centru velikog skandala.

Izvor: Twitter/mmalcevic/Facebook/Driveteam.hr/printscreen

Francuz Sebastijan Ožije, sedmostruki svetski šampion u reliju, napravio je bizarnu saobraćajnu nesreću u centru Zagreba.

Pre dstart poslednje etape relija, Francuz je na Aveniji Dubrovnik bez migavca skrenuo u desnu traku, gde je udario u automobil koji nije učestvovao u trci. Incident se dogodio dok je Ožije putovao ka startu poslednje etape, a zabeležena je samo materijalna šteta.

Od siline udarca drugi automobile je odleteo ka bankini i obližnjem autobuskom stajalištu, ali na sreću nije bilo povređenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi. Ipak, francuski vozač zaslužuje mnogo kritika zbog ovakve vožnje.

Pored toga što je kriv za udes, Sebastijan Ožije pobegao je sa mesta nesreće, iako su policajci brzo stigli na lice mesta. Oni su pokušali da ga zaustave, ali su odustali kada su shvatili da je ozbiljan u nameri da pobegne sa uviđaja.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci, a na njima se vidi kako službena lica i vozač drugog automobila pokušavaju da zaustave Sebastijana Ožijea. Nervozni vozač Tojote Jaris nije reagovao na te pokušaje i nastavio je po svog.

Ubrzo se oglasio i njegov tim, ali očekivano izvinjenje za incidente na putu je izostalo.

''Sebastian je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na putu prema današnjem reliju. Niko nije povređen, a Jaris je osposobljen za današnju etapu'', saopšteno je iz Ožijevog tima.