Ostali sportovi

KARATE KLUB "BUDUĆNOST": NA SENIORSKOM PRVENSTVU OSVOJENO SEDAM MEDALJA OD KOJIH 3 ZLATNE!

Autor Jovana Raičević

Na seniorskom prvenstvu Crne Gore osvojeno je 7 medalja I to: 3 zlatne,2 srebrne i 2 bronzane, saopšteno je iz Karate kluba "Budućnost".

Izvor: Karate klub Budućnost

Titule prvaka Drzave su osvojili :Biserka Radulovic (kata),Almir Cecunjanin (borbe+84kg) i zenski kata tim u sastavu:Mila Mrakovic,Dzena Canovic I Masa Djukanovic, navodi se u saopštenju.

Srebrne medalje su osvojili:Masa Djukanovic i(kate) I Filip Bakic (kate),a bronzane medalje su osvojili:Mila Mrakovic (kate) I Stefan Bajic (borbe -75 kg).

Prvenstvo je obelezilo osvajanje titule u katama Biserke Radulovic,koja je deseti uzastopni put postala prvakinja Drzave u kategoriji kata.Osvajanjem titule u borbama (+84kg) Almir Cecunjanin je dosao do cifre od 16 osvojenih titula prvaka Drzave i po tome je apsolutni rekorder u seniorskoj konkurenciji, piše saopštenju Karate kluba 2budućnost".

Osvajanjem titule, zenski kata tim je po dvadeset i prvi put postao prvak Drzave,pa je sa ranije osvojenim titulama prvaka Drzave u seniorskoj konkurenciji za karate klub Buducnost ovo bila 75 jubilarna titula:

Zenski kata tim (21 titula)
Muski kata tim (22 titule)
Seniorke borbe (5 titula)
Seniori borbe (27 titula)