Pa lepo

JELENA NA RUCI NOSI SKORO 50.000 EURA! Pogledajte kako sijaju dijamanti i zlato na ruci Novakove supruge

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Važi za skromnu djevojku, ali ovaj detalj je ipak skupocjen

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Supruga najboljeg tenisera planete Jelena Đoković ne voli da privlači pažnju pretjerano skupocjenom odjećom ili obućom kao neke žene velikih sportskih zvijezda.

Ipak, i Jeca je slaba na nešto, a u njenom slučaju su to satovi. Jedan od popularnijih primjeraka kod žena jeste AP, a na ruci ga nosi supruga srpskog asa Novaka Đokovića.

Sat koji Jelena ima košta vrtoglavih 47.000 eura, kako tvrdi specijalizovana Instagram stranica "Sat na ruci". Skupocjeni komad sačinjen je od dijamanata i roze zlata.

"Dok Novak nosi Seiko, njegova žena nosi AP sa dijamantskim bezelom. Supruga najboljeg tenisera svih vremena nosi "Audemars Piguet Royal Oak Offshore" u roze zlatu prečnika 37mm. Ovaj ženski model iz Offshore serije posjeduje gumeni bijeli kaiš i bijele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta. Cifer je takođe bijele boje i u pitanju je “mega tapiserija” stil.

 Iako će mnogi da iskoriste priliku da zbog skupocjenog sata kritikuju Jelenu, na pomenutoj stranici naglašena je i informacija da je srpski teniser bio zaštitno lice brenda AP pa je tako moguće da je njegova supruga zapravo i dobila veliki poklon.