Rat!

BUKNUO MMA RAT, HRVAT IZVREĐAO SRBINA: Samo panično bežiš po ringu, baciću ti glavu u zadnji red tribina!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Uh, ovakve prozivke nismo odavno čuli!

Izvor: Instagram/IlkeMMA/Djani.barbir

Nedavno je u Zagrebu održan prestižni FNC turnir u borilačkim veštinama, a tokom njega smo videli jedan rat izvan oktagona. 

Rivali su bili mladi hrvatski borac Đani Barbir i Srbin Aleksandar "Džoker" Ilić. A sve je zakuvao Poljak! 

Naime Tomaš Jakubiec nije izašao u ring da se bori sa Ilićem pošto je dobio koronu, a onda je Hrvat samoinicijativno uživo objavio da će u ring sa Ilićem umesto sa Jakunbiecom. 

Ipak, to je bila samo provokacija  Barbira, pošto je znao da ne može da se bori sa Ilićem pošto nije član KSW-a, organizacije u kojoj se Ilić bori. To ga nije sprečilo da pošalje otrovne strelice ka Srbinu! 

"Što se tiče borbe protiv Ilića, mislim da je svima već jasno da su me njegov menadžer i on vešto izbjegli. Indirektno me se, od strane njegovog menadžera, išlo prikazati kao borca nedoraslog za nivo KSW-a. Činjenica je da je Ilić borac komu je karijera građena na negativnim skorovima te da je precenjen", napisao je Barbir na svom instragramu i nije stao tu! 

Usledile su ozbiljne prozivke!

"Sve što zna je da trči po kavezu i panično baca levi kik. Susrešćemo se puno pre nego što on to misli, a svima mogu da obećam da će toj starleti glava završiti u zadnjem redu tribina'', napisao je mladi hrvatski borac na Instagramu.

Tagovi

MMA