Ostali sportovi

ŽESTOKA PALJBA PO NADALU! NEDOSTAJE MU INTELIGENCIJE I POŠTOVANJA! Novakovi fanovi besni na Rafino ponašanje

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Komentar Španca povodom rekorda srpskog asa naljutio je fanove prvog reketa sveta

Izvor: Profimedia

Nijedan teniser u istoriji tog sporta nema više nedelja provedenih na vrhu ATP liste od srpskog asa Novaka Đokovića, ali jedan od njegovih najvećih rivala nije oduševljen zbog tog dostignuća.

Legendarni Rafael Nadal upitali su sa "Sport kluba"  za Novakov rekord po broju nedelja provedenih na prvom mestu, a njegov komentar bio je suzdržan.

Čestitao je, ali i poručio da je u tenisu oboreno mnogo rekorda, što je razbesnelo navijače srpskog asa koji su "zapalili" društvene mreže lavinom komentara na račun "kralja šljake".

"Drugi najbolji teniser u istoriji sporta koji je rekao da „ne zna šta to znači“. To je vrlo nesportski i takođe pokazuje nedostatak inteligencije i poštovanja", napisao je jedan od fanova.

"Na Đokovićevu priču se treba ugledati. Došao je s leđa i nadmašio Nadala i Federera da bi na kraju postao GOAT", stoji u drugom postu.

"Gorčina u Rafi polako pretvara krv u njegovim žilama u čvrstu so", ljut je bio jedan od fanova, dok se sledeći nadovezao i napisao da Španac nikada neće biti kao Nole i Rodžer.

"Nadal kao i obično ne ceni svoje kolege na ispravan način. Zbog toga nikada neće biti sjajan kao Rodžer ili Novak", napisano je u još jednom besnom tvitu.

Nije baš ni bilo očekivano od Rafe da će da obasipa komplimentima jednog od svojih najvećih rivala, ali mogao je i koju lepu reč viška da kaže za najboljeg na svetu, s obzirom na to da je Novak uvek ispoštovao svaki njegov uspeh.