U sjajnoj formi!

BIKINI, TETOVAŽE I TRBUŠNJACI: Ivana Španović GORI na plaži u Dubaiju! (FOTO)

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Atletičarka ponovo oduševila pratioce.

Izvor: Instagram/ivanaspanovic/printscreen

Važi za jednu od najzgodnijih sportistkinja na svetu, a svakom novom slikom to i dokazuje. Ivana Španović (30), najbolja srpska atletičarka, zapalila je Intagram fotografijom sa plaže.

Nakon napornih treninga u Dubaiju, usledilo je malo vremena za odmor. Provela ga je na jednoj plaži, na kojoj je i nastala ova fotografija.

Ivana trenutno trenira u Dubaiju, gde se sprema za najveće izazove ovog leta. Naravno, glavni cilj za sezonu je Tokio, u kom će biti održane Olimpijske igre, a medalja bi bila kruna karijere čiji je kraj nedavno najavila.

Nakon što smo je juče videli kako trenira, danas Ivana Španović uživa u slušanju muzike i sunčanju. Fotografija u bikiniju pokazuje dve njene tetovaže, ali i trbušnjake koji izgledaju impresivno.

Upravo su oni dokaz da je Ivana u sjajnoj formi. Iako je nedavno bila povređena, srpska atletičarka napornim treninzima i pravim načinom ishrane nije sebe dovela u situaciju da dugo mora da se vraća u trenažni proces.

Ovako nam daje nadu da ćemo videti još velikih rezultata i izuzetno dugačkih skokova pre nego što ode u sportsku penziju.