Tukao, pa provocirao

RAKIĆ HOĆE UFC TITULU: U dve rečenice iznervirao Brazilca - ''Samo bežiš i plašiš se za život!''

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Rakić je, po mišljenju mnogih, najozbiljniji kandidat za izazivača u poluteškoj.

Izvor: Profimedia

Od kako je 2017. godine stigao u UFC, Aleksandar Rakić ima šest pobeda i samo jedan poraz. Logično, nada se da će uskoro, zbog takvog učinka, dobiti priliku da se bori za titulu u svojoj kategoriji.

Austrijski borac srpskog porekla izjavio je da bi on mogao da bude naredni kandidat za titulu, odnosno protivnik Jana Blahoviča! Kako je Rakić istakao, to je zaslužio ''lakom pobedom'' nad Tijagom Santosom.

I ta izjava podigla je mnogo prašine!

Tijago Santos nije bio presrećan što čita takve reči, pa je reagovao na tviteru.

''Hej, Rakiću, bila je to laka pobeda jer te nisam nokautirao. Kapiram, kad god to ne uradim svojim protivnicima, oni računaju pobedu'', napisao je Brazilac, ali je ubrzo dobio odgovor.

''Stvarno te poštujem Tijago, ali kada si poslednji put nekoga nokautirao povlačeći se unazad, plašeći se za svoj život?'', napisao je Rakić i oduševio MMA navijače.

Mnogobrojni ljubitelji MMA u komentarima su pokazali da je Rakić zasluženo dobio meč koji se odigrao početkom marta. Bio je to treći uzastopni poraz za Santosa, kom je karijera u padu, ali koji ima trijumf nad Blahovičem, trenutnim šampionom u poluteškoj kategoriji.

Blahovič je iste večeri stigao do pojasa, pošto je savladao Izraela Adesanju, momka koji je prešao u težu kategoriju i doživeo prvi poraz u UFC karijeri.