Kakav tandem!

AMERIČKI SUPERSTAR SMUVAO LEPOTICU: On je zvezda NFL-a i praunuk mafijaškog bosa, nju prati milion ljudi! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Snažni Nik odnedavno je u vezi sa Dženom.

Izvor: Instagram/jennaaberman/printscreen

On ima dve godine NFL karijere i veliku budućnost u američkom fudbalu, ona Tik-Tok profil sa preko milion pratilaca. Oni su novi par o kom priča Amerika.

Defanzivni end San Franciska Nik Bosa uspeo je da smuvao Dženu Aleksu Berman, devojku koja je itekako popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu često pozira provokativno obučena, a pratioci su oduševljeni zbog toga.

Pretpostavlja se da su NFL zvezda i model već neko vreme u vezi koju su pokušavali da sakriju od javnosti. Nije poznato zašto je Nik Bosa tek sada otkrio da je smuvao Dženu, ali su mu saigrači čestitali na tom uspehu.

Džena Aleksa Berman nije se preterano oglašavala o vezi sa momkom koji se trenutno oporavlja od teške povrede, ali bi naredne sezone trebalo da bude spreman da igra. On je imao velikih problema sa ligamentima, a verovatno je tokom odsustva sa terena primetio Dženu koja Tik-Tok koristi za đuskanje u izazovnim odevnim kombinacijama.

Nik Bosa ima starijeg brata koji takođe igra u NFL-u, dok im je otac davno defanzivni end Majamija. Ovaj mladi i talentovani igrač američkog fudbala potomak je čuvenog mafijaša Tonija Akarda koji je početkom prethodnog veka pripadao italijanskom ogranku mafije u Čikagu.

Akardo, koji nikada u životu nije bio u zatvoru, važio je za jednog od Kaponeovih najbližih saradnika i telohranitelja. On je pradeda Nika Bose, momka koji je ovih dana otkrio vezu sa lepoticom sa društvenih mreža. 

Tagovi