Ostali sportovi

Evo sto su nakon meča izjavile naše hrabre rukometašice, naš ponos!

Autor Draga Ivanović

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore plasirala se na Olimpijske igre u Tokiju.

Izvor: MONDO

Jovanka Radičević nije mogla da sakrije suze, veoma je ponosna na ovaj uspjeh:

Izvor: MONDO

  “Crna Goro, raduj se. Imate razlog da budete ponosni. Ovo su moje kraljice, moja druga familija. Treći put idem na Olimpijske igre, hvala svima. Pokazale smo iks puta kakav karakter imamo i mislim da svi treba da budete ponosni. I u Tokiju će se čuti za malu Crnu Goru, ali s najvećim srcem”, rekla je Radičević.

Možda ce vas zanimati

 Trener naših rukometašica, Kim Rasmusen pohvalio je svoju ekipu naon meča.

Izvor: MONDO

"Najduža utakmcia u mojoj karijeri. Toliko se stvari desilo. Đina je dobila dva isključenja, Pletikosić je isključena, bio je sužen igrački izbor...Bilo je veoma teško mentalno igrati, ali toliko sam srećan zbog svih. Ovo je bilo najduže drugo poluvrijeme u mom životu. Svaki tim ima nešto posebno - treba prepoznati to što je specijalno i da to iskoristitie da pobijedite. Imali smo nevjerovatne odbrane, nevjerovatnu agresivnost. Moj je posao da vjerujem i da svi koji uđu utakmicu vjeruju da mogu da pobijede"

"Dočekao sam prve Olimpijske igre. Napravili smo veliki korak, a tamo idemo meč po meč, prvo da vidimo grupu", rekao je on

Izjavu je dala i sjajna golmanka Ljubica Nenezić

Izvor: MONDO

 Imala sam čvrst zid ispred mene. Težak turnir je bio – vjerovale smo u pobjedu. Energija je bila na nivou i rezultati su došli”

Izvor: YouTube printscreen

 “Svi smo iznijele utakmicu. Ponosna sam na djevojke, koje su igrale odbranu i na Ljubicu. Pokazale smo koliko nam znači ovaj dres. Ne damo na sebe, ne damo na Crnu Goru i nikad nećemo dati.Sada želim da čitava Crna Gora slavi”, poručila je u suzama emotivna Itana Grbić.