Ostali sportovi

RASMUNSEN PONOSAN: REZULTAT SVE GOVORI! RADIČEVIĆ: PRESREĆNA SAM, MI SMO PRAVA PORODICA!

Autor Gordana Bojanić

Selektor crnogorskih rukometašica Kim Rasmusen bio je ponosan na ekipu nakon što su njegove izabranice očitale lekciju Norveškoj i stigle na korak od plasmana na Olimpijske igre.

Izvor: MN Press

“Rezultat sve govori. Ovo je nevjerovatno, odigrali smo izuzetno agresivnu odbranu. Primili smo samo 23 gola od ovakve selekcije Norveške. Prije turnira sam rekao da sve igračice moraju da preuzmu odgovornost i daju maksimum. Ponosan sam na njih”, rekao je Rasmusen.

On , ipak, poziva na oprez i smatra da ekipa mora već sada da se fokusira na Rumuniju.

“Ovo je prvi korak, ali izuzetno dobar. Sada ćemo odmoriti jedan dan, a onda ćemo se fokusirati na Rumuniju”, dodao je Rasmusen.

Jovanka Radičević je postigla šest golova večeras i još jednom pokazala kalsu.

"Presrećna sam, ponosna sam, mi smo prava porodica. Ovo je prvi korak, imamo još jednu utakmicu, ali naše suze i emocije sve govore. Nema te sile koju Crna Gora ne može da pobijedi kada dišemo kao jedna. Protiv Rumunije ćemo igrati isto, ali pokazali smo da je ovo naša kuća, da niko ovdje ne može da nas pobijedi", kazala je Radičević.

Ema Ramusović je takođe bila presrećna.

"Ne mogu da zaustavim suze, presrećna sam... Vjerujem u ekipu, vjerovala sam da možemo da pobijedimo", kazala je Ramusović.

Crna Gora će protiv Rumunije igrati u nedjelju od 16 sati.

Možda ce vas zanimati