Ostali sportovi

Ćorluka prezadovoljan nastupom Mediterana

Autor Kristina Stevović Izvor CdM

Odbojkaši Mediterana sitgli su do polufinala Kupa, a mogli bi i u plej of I lige Crne Gore.

Izvor: MN Press

Budvanski klub zavisi od rezultata meča Jedinstvo – Galeb, ali kažu da su zadovoljni prmeijernim nastupom u elitnom rangu.

“Mislim da po kvalitetu treba da se nađemo među četiri ekipe, ali platili smo ceh u prvom dijelu sezone kada smo zbog pet slučajeva korona virusa u ekipi, potpuno izgubili ritam. Zbog toga u jednom periodu nismo ni trenirali, a praktično nijednu utakmicu nismo odigrali u kompletnom sastavu. To su sve činjenice koje će uticati na rasplet vezan za plej of, ali nećemo se puno opterećivati. U premijernom prvoligaškom nastupu predstavili smo plejadu mladih igrača i na pravi način promovisali klub tako da su utisci jako pozitvni”, rekao je trener Predrag Ćorluka za portal RTV Budva, prenosi CdM

Kao posebno dobru stvar navodi činjenicu da većinu igrača čine mladi odbojkaši ponikli u klubu, pet pionira i šest kadeta.

“Meni kao treneru prija imati takvog asa na treninzima. Sa druge strane, našim dječacima treniranje sa njim predstavlja veliko zadovoljstvo. Prisustvo starijih igrača dosta znači mladim odbojkašima. Zahvaljujući njima imaju mnogo jači i kvalitetniji trening, a u svakom trenutku mogu dobiti neki vrijedan savjet ili “skinuti” neki potez od starijih kolega”, rekao je on”, ističe Ćorluka.

Tagovi