Ostali sportovi

MARINA POČELA DA PRODAJE GOLIŠAVE SLIKE: MMA lepotica oduševila pratioce!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Zvezda UFC organizacije našla dodatan način za zaradu.

Izvor: Instagram/maryna_moroz_ufc/printscreen

Ide joj dobro u sportu, ali što da ne nađe i posao sa strane, kad već može. Lepa Ukrajinka Marina Moroz odlučila je da svoje obnažene fotografije prodaje preko interneta!

Ukoliko ste zainteresovani za njih, ova devojka koja se bori u UFC organizaciji će vam to naplatiti 9,99 dolara mesečno. A šta ćete dobiti... Možda bolje da pogledate Instagram profil. 

Marina je već nekoliko godina u profesionalnim MMA borbama. U ovom sportu ima deset pobed ai tri poraza, dok je u organizaciji UFC osam puta ulazila u oktagon. Pet puta je pobeđivala, tri puta gubila, a treba napomenuti da se u UFC bore najsnažnije žene sveta.

Čelična dama je poznata u svom sportu, pa je odlučila da pažnju iskoristi i na drugi način. Ona na svojim profilima na društvenim mrežama reklamira sajt koji je pokrenula, a na kom će se u narednom periodu pojavljivati njene obnažene fotografije.

Nije prva kojoj je ovakva ideja pala na pamet. Pre samo nekoliko nedelja isto je uradila njena doskorašnja koleginica Pejdž Vanzant, koja je u međuvremenu prešla na boks. Među sportistkinjama koje su se skinule je i naša Angelina Graovac, ali i brojne druge dame.

Tagovi

MMA