Ostali sportovi

NOVAK PLESAO SA MAJKOM I SLAVIO USPJEH: U BEOGRADU SE SLAVIO ISTORIJSKI REZULTAT ĐOKOVIĆA! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Žurka ispred Novakovog restorana na Novom Beogradu. Plesao je sa majkom, spreman je vatromet, veliki bilbord...

Doček Novaka Đokovoića u restoranu.
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Najbolji srpski teniser svih vremena i svjetski broj jedan oborio je rekord u broju nedjelja provedenih na čelu ATP tabele.

Nole je zakoračio krupnim korakom u 311.dok je iza sebe ostavio Rodžera Federera koji je na vrhu proveo 310 nedjelja.

Čestitke stižu iz cijelog sveta, u Beogradu je u čast asa osvanuo mozaik od teniskih loptica sa njegovim likom. Vrijeme je i da Nole proslavi kako dolikuje svoj uspjeh.

Porodica Đoković organizovala je slavlje u restoranu Novak na Novom Beogradu, gdje će rekord i istorijski uspjeh da obilježe uz članove porodice i poznate ličnosti. Kao i povodom ranijih Novakovih uspjeha, i sada će preko cijele zgrade restorana biti postavljen veliki bilbord.

Ispred restorana čula se muzika, a među prvima su stigli mlađi brat srpskog asa Đorđe Đoković, kik-bokser Nenad Pagonis.

U jednom trenutku, Novak je izašao i plesao sa svojom majkom, kojoj je posvetio današnji Dan žena, 8. mart.

"Osjećam ogromnu čast i privilegiju da vas predstavljam. Znam da vam kidam živce, ali tako je slađe. Da je sve lagano ne bi bilo interesantno. Vidim puno djece ovdje i nadam se da ima novih tenisrera i teniserki među vama. Trudim se da uživam koliko mogu u ovom trenutku. Gladi i žeđi u meni i dalje ima za tenisom, ali ipak treba proslaviti ovakve dane. Volim vas i još jedno veliko hvala".

   Takođe, na fasadi zgrade Skupštine grada Beograda od 19 do 22h biće prikazani najbolji Novakovi potezi u dosadašnjoj karijeri. 

  Palata Albanija, zgrada Narodne skupštine, fontana na Slaviji, Brankov most, Most na Adi, biće osvijetljene bojama srpske zastave u čast čovjeka koji je tu zastavu godinama ponosno predstavljao.