Oduševljena je

VLASNICA HITA KOJIM SE NOVAK "ISPALIO" NA INSTAGRAMU ODUŠEVLJENA: "Pevaću Noletu kada god želi"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Izgleda da će još dugo da se prepričava lapsus srpskog asa

Izvor: Instagram/iamzlatanibrahimovic/printscreen, Youtube/ Petar Petrovic/printscreen

I dalje se prepričava Noletov smešni ispad.

Legendarni Zlatan Ibrahimović je pre nekoliko dana otvario prestižni italijanski festival Sanremo uz pesmu „Jutro je” Nade Topčagić, a prvi teniser planete Novak Đoković je ispod Ibrinog snimka na Instagramu napisao "Ah tugo,tugo".

 Jasno je da je naš as pogrešio numeru što je izazvalo opšte oduševljenje jer je Novak napravio takav lapsus, pa je tako i pevačica koja izvodi pesmu koje se Nole setio bila fascinirana.

Pevačica Elma Sinanović je za Objektiv rekla kako je gest prvog reketa sveta njoj bio veoma simpatičan i dodala da obožava Đokovića..

"Ćerka mi je poslala taj post i slatko sam se nasmejala. Bilo mi je to vrlo simpatično, pogotovo što se radi o našem Novaku, našem šampionu. Obožavam ga i zaista mi je čast što je uopšte pomenuo moje ime, a kamoli da sluša moju muziku", rekla je Elma koja bi kako je istakla rado zapevala za Noleta kada god on poželi.

"Ako bih za nekog pevala, to bi bilo za Novaka. Mnogo poštujem njegovu porodicu i njega, jer su svi oni ambasadori Srbije u svetu, tako da, što se mene tiče, sad bih mu pevala", rekla je pevačica. 

Elmi ne smeta Đokovićev lapsus već ga karakteriše kao dobru reklamu.

"Verujem da mu je ta pesma prvo pala na pamet, da je slušao pre ili da mu je ostala u pamćenju, pa je zato pogrešio. To mi ne smeta, pogotovo što smo Nada i ja koleginice dugi niz godina. Ovo
pre posmatram kao simpatičan lapsus koji se svakom desi, pa i našem Noletu, ali da mi je napravio reklamu, jeste", zaključila je vlasnica hita kojim se naš Nole slučajno "izblamirao".