Njegov SOS poziv!

OVO JE ČOVEK KOJI JE SAGRADIO CARSTVO TAJGERA VUDSA OD 640.000.000$: Golfer je izašao krvav iz auta i zvao upravo njega

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Čovek od poverenja, najbolji prijatelj i mozak iza ogromnog bogatstva!

Izvor: Profimedia

Prve informacije o stanju Tajgera Vudsa nakon teške nesreće koju je doživeo došle su od Marka Stajnberga, njegovog agenta.

On je takođe bio prva osoba koju je čuveni golfer pozvao u pomoć kada se nesreća desila, a Stajnberg je poznat kao verovatno najmoćniji čovek u golfu! 

On još od početka devedesetih redom zastupa najbolje golfere sveta, a ima agente i iz sveta bejzbola i košarke. Ranije je radio u okviru jedne velike firme, a od 2011. godine zajedno sa Tajgerom Vudsom osniva njihovu agenciju u koju dolaze redom najveća imena iz sveta golfa. 

On sa Vudsom radi od 1998. godine i opisuju ga kao "glavnog odgovornog za Tajgerovo marketinško bogatstvo". Sam Vuds ga je opisao kao "jednog od najboljih prijatelja".

Na koledžu je igrao košarku i čak je učestvovao na F4 NCAA 1989. godine, a završio je pravni fakultet. Dok je završavao fakultet uključio se u IMG, firmu koja je vodila karijere mnogih sportista i potom za sebe pokupio prvo najveće ženske golf zvezde - Mišel Mekgen, Keri Veb i Aniku Sorensen.

Sve to je uradio do 30. godine, ali sa Tajgerom Vudsom pravi najveći uspeh. On ga je savetovao i napravio od njega mega zvezdu koja je potpisala ugvoore koji se mere stotinama miliona dolara. Sada Vuds vredi - 640 miliona dolara!

Stajnebrg je poput Vudsa takođe imao problema sa policijom zbog vožnje u pijanom stanju. On je 2012. godine zaustavljen zbog prekoračenja brzine i tada mu je oduzeta dozvola.

Tagovi