dirljivo

"KAO DA JE BOŽIĆ, DONESI TROFEJ KUĆI, AMORE": Noletu stigla najdrža čestitka, Jelena prosto blista!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Velika radost u domu Đokovića!

Izvor: MN Pres

Veliki i kad je lepo i kad nije, takvi su Đokovići javno. Novak je danas osvojio svoj deveti Australijan open, popravio sopstveni rekord po broju titula, a nešto kasnije mu je stigla i verovatno najdraža čestitka – od supruge Jelene.

Ona je tokom cele prošle godine morala da odgovara na razne, najčešće neosnovane napade i to je radila vrlo odmereno i dostojanstveno. Sada je došlo vreme za radost i Jelena je uopšte ne krije!

"Vaaaau, vaauuuu! Toliko sam ponosna na tebe ljubavi! Beskrajno me inspirišeš, idemoooo!!!", napisala je Jelena na Instagramu.

Izvor: Intagram/jelenadjokovicndf

Na Tviteru se još više opustila i poslala nekoliko poruka.

"Ljubavna veza koju moj mužić ima sa stadionom 'Rod Lejver' emitovala se širom sveta već mnogo godina (#9), a ja se za zadovoljstvom prijavljujem da gledam i dramu. Neka bude mnogo trofeja, poljubaca i zagrljaja. I donesi ga kući, amore. ŠAMPION", napisala je Jelena.

Onda se obratila i brojnim Novakovim navijačima, njegovoj "porodici" "NoleFam:

"Ne znam kako je vama, NoleFam, ali moj telefon odzvanja od poruka i poziva čestitanja kao da je Božić! Veliki dan danas, red je da se proslavi".

Potom je odgovorila Danilu Medvedevu, koji je napisao da nije želeo da finale bude takvo, ali je odao svako poštovanje Đokoviću.

"Tvoje ljubazne reči su dirljive, Danil. Hvala ti! Čestitke tvom timu i tvojoj ljupkoj ženi koja te podržava. Tvoj pobednički niz je bio neverovatan", napisala je ona.