Bravo!

IVANA ŠPANOVIĆ ŠAMPIONKA BALKANA: Atletičarka osvojila zlato u Istanbulu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Atletičarka tek "hvata" formu, a već dolazi do medalja!

Atletika
Izvor: MN Press

Vratila se Ivana Španović posle skoro dvije godine na stazu, počela da skače i odmah došla do zapaženih rezultata. Prvo je postala šampionka Srbije, a sada je za kratko vrijeme došla do još jedne zlatne medalje!

Na Prvenstvu Balkana u Istanbulu je uspjela da skoči 6,80 metara i da tako dođe ne samo do pobjede već i do trećeg rezultata na svijetu ove sezone!

Posle ovakvog uspjeha ona je najavila još bolje rezultate i istakla da je glavni cilj dobar rezultat na Evrospkom prvenstvu. 

"Prvi put ove sezone, a skoro posle dvije godine sam skakala iz punog zaleta. Zadatak koji sam imala za današnje takmičenje sam uspješno odradila, tako da smo i trener i ja zadovoljni. Balkansko prvenstvo kao i miting u Beogradu, koji me očekuje u srijedu, uvertira su za glavni cilj zimske sezone, a to je Evropsko prvenstvo u Torunu. U Beogradu očekujem još bolji rezultat", rekla je Španović.

Evropsko prvenstvo u dvorani će se održati u Torunu u Poljskoj od 4. do 7. marta, a Ivana Španović želi da četvrti put zaredom postane šampionka Evrope.