Ostali sportovi

VUČETA ŠĆEPANOVIĆ I RADE PAVIĆEVIĆ ĆE PREDSTAVLJATI NAŠU ZEMLJU NA EEURO2021! (VIDEO)

Autor Teodora Orlandić

Održan završni turnir u kvalifikacijama za EEURO2021 Vučeta Šćepanović i Rade Pavićević igraće na Vembliju.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Rade Pavićević je pobjednik završnog turnira TOP 8 PES igrača iz Crne Gore u kvalifikacijama za eEuro2021, i, sa Vučetom Šćepanovićem predstavljaće crnogorsku reprezentaciju na završnom takmičenju eEuro2021 koji će se održati u hramu fudbala, na Vembliju, između mečeva polufinala i finala Evropskog prvenstva u fudbalu.

Na završnom crnogorskom TOP8 turniru koji je održan u organizaciji Saveza elektronskih sportova Crne Gore (SESCG) i Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) a pod pokroviteljstvom Uefe, nadmetali su se najbolji igrači iz Crne Gore - Samir Ramović, Nikola Malović, Rade Pavićević, Ivan Ražnatović, Drago Mandić, Bojan Tatar, Filip Šoć i Demir Ramović.

Kao najbolji igrač turnira Rade Pavićević se pridružio crnogorskom prvaku u PES-u, Vučeti Šćepanoviću te ovaj dvojac čini crnogorsku reprezentaciju za takmičenje 16 najboljih reprezentacija koje će se na Vembliju boriti za titulu prvaka Evrope u PES-u. Žrijeb kvalifikacionih grupa za eEuro2021 održaće se večeras u 20 časova uz direktan prenos na sajtu Uefe.
Šćepanović ima iskustva sa završnim turnirom eEuro, jer je prošle godine sa Demirom Ramovićem crnogorskoj reprezentaciji donio deveto mjesto na evropskom prvenstvu u PES-u čiji je nagradni fond iznosio 100 hiljada eura. Mečeve kvalifikacionog turnira TOP 8 Crne Gore, kao i same kvalifikacije za eEuro ljubitelji gejminga imali su priliku da prate uživo na youtube i twitch kanalu SESCG, uz odlične komentatore Đorđa Rudovića, Vučetu Šćepanovića i Marka Vuletića. Završnici Top 8 prethodila su dva online kvalifikaciona turnira sa prijavljenih oko 40 igrača iz Crne Gore.

POGLEDAJTE VIDEO: