DA LI JE U PRAVU?

NOVAK SE ZEZA NA BALKONU, A JA NE MOGU DA OTVORIM PROZOR: Nova bura u Australiji - prvo branio Đokovića, sad ga napao!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Ponovo se podigla prašina zbog Novaka Đokovića...

Izvor: Profimedia

Argentinski teniser Gvido Pelja prvo je branio Novaka Đokovića od "hejtera" i zluradih komentara povodom njegovog angažmana oko Australijan opena, ali sada je promenio ploču i zauzeo drugu stranu na kojoj je većina.

Pelja je zbog dvonedeljnog karantina u Melburnu prvo pobesneo na Nadala i Tima, međutim i Đoković mu se zamerio zbog eksponiranja u Adelejdu.

Videli smo više puta srpskog tenisera na balkonu gde je razgovarao sa mladim teniserima, trenirao golišav, davao intervjue telefonom ili igrao kolo, pa je to očigledno isprovociralo i Gvida Pelju koji sedi u četiri zida u Melburnu i nervira se.

"Teško je biti ovde, ne smem ni da otvorim prozore i udahnem vazduh na pet minuta...", rekao je ogorčeni Argentinac koji je 44. na ATP listi.

"A onda vidim da Đoković redovno izlazi na balkon koji je veći od moje sobe. Sramota je kako je organizovan ovaj 'mehur' u Australiji", dodao je Pelja i još jednom dodao da su Nadal i Tim potpuno zaćutali.

Pelja je iskreno priznao i da je Australijan open došao zbog novca, a da je već sada jasno da neće moći da odgovori izazovima posle karantina.