Ostali sportovi

OBJAVLJENI NOVI DETALJI: Srpski MMA borac pijan polomio restoran na Kopu, niko mu ništa nije smio!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dušan Panajotović se našao u centru skandala, a zbog svog ponašanja je i priveden.

Izvor: Youtube/Tommy K.

Poznati srpski kik-bokser i mma borac Dušan Panajotović je na Kopaoniku uhapšen zbog nasilničkog ponašanja i velikih problema koje je napravio u jednom hotelu. 

Ovaj 42-godišnji borac je napravio problem jer u jednom trenutku osoblje više nije željelo da ga usluži. 

Sve se to dešavalo kasno uveče, oko 4 sata izjutra u noći iznmeđu subote i nedelje. Na sreću, na kraju nije bilo povrijeđenih, samo je pričinjena materijalna šteta. 

"Ništa nije ukazivalo na to da će napraviti totalni haos. Naime, te večeri bio je s društvom i sve je bilo u redu. Međutim, nakon nekog vremena, posle mnogo pića, počeo je da pravi haos. Galamio je, vikao na sve oko sebe, psovao i teturao se. Bio je vidno pijan", navodi izvor "Kurira". 

Nije još jasno zašto je osoblje odbilo da usluži Panajotovića - zbog isteka radnog vremena ili zato što je bio u alkoholisanom stanju i neprikladno se ponašao. Posle toga je on počeo da razbija flaše, tanjire, stolice, čaše i inventar po lokalu. S obzirom na to da je MMA borac niko od prisutnih nije smio da uđe u okršaj sa njim, pa je pozvana policija. 

"Pripadnici MUP-a Srbije  munjevitom brzinom stavili su kik-bokseru lisice na ruke. Nakon što je odveden u policiju, iza njega je ostao krš i lom. Zaposleni u restoranu imali su pune ruke posla", navodi izvor "Kurira". 

Panajotović je od ranije poznat po skandalima i vezama sa starletama, a u žižu javnosti je dopao kada je imao sukob sa nekadašnjim lijevim bekom Partizana Vladimirom Volkovom.