Zaradio je!

NOVAKOVA IMPERIJA VRIJEDNA VIŠE OD 30.000.000: Nestvarna vila u Marbelji, milioni uloženi u Njujorku i Majamiju!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Novak Đoković ima nekoliko veoma vrijednih nekretnina.

Izvor: YouTube/Printscreen/Australian Open/Alwin Oei

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković svoje uspjehe na terenu uspjeva sjajno da naplati. 

Osim novca od nagradnih fondova turnira na kojima učestvuje, on dobija velike sponzorske ugovore. A svoj novac između ostalog ulaže i u nekretnine. 

Već smo pisali o nevjerovatnoj vili u Marbelji koju je kupio. Ovaj objekat u Španiji košta oko 10 miliona eura, a Novak planira da tamo bude stacioniran tokom sezone na šljaci. 

To nije jedina vrijedna nekretnina koju on ima. Stan u Monte Karlu u kome najčešće boravi je procijenjen na pet miliona eura, a i u Sjedinjenim Američkim Državama ima vreijdne nekretnine. Tri stana, od kojih je jedan u Majamiju, a dva u elitnom dijelu Njujorka na Menhetnu se procjenjuju na oko 12 miliona eura ukupno. 

U elitnom naselju na crnogorskom primorju Porto Montenegro ima objekat koji vrijedi više od dva miliona eura, a poznato je da tu boravi kada želi da krstari Jadrnom. Novak je veliki ljubitelj mora, a posebno Jadranskog, poznato je da je njegovo vjenčanje održano na Svetom Stefanu. 

Posjeduje i nekoliko nekretnina u Beogradu, od kojih je najvrjednija stan u vrijednosti od 550.000 eura. Kada se sve preračuna, Đokovićeva imperija nekretnina vredi preko 30 miliona eura!