Ostali sportovi

TENISER OŽENIO PREZGODNU PLAVUŠU, SVI GA NAPALI: Baš ga briga za kritičare kada ima ovakvu ženu! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Dok oni kritikuju, teniser i manekenka odoše na medeni mesec...

Izvor: YouTube/Tennis TV/Instagram/lauralittlesock/Printscreen

Teniska sezona se možda završila, ali to ne znači da teniseri i dalje nisu u centru pažnje.

Ovoga puta na meti kritika nije bio Novak Đoković ili neko poput njega, već Amerikanac Džek Sok.

Ovaj teniser se pre nekoliko dana oženio svojom dugogodišnjom devojkom Lorom, zbog čega se našao na meti kritika javnosti.

Naravno da je razlog bio taj što se na venčanju nisu poštovale mere vezane za pandemiju korona virusa, koja u SAD ozbiljno hara već mesecima.

Ipak, na njegovoj svadbi nije bilo nikakvih maski niti distance među ljudima. Američki novinar Ben Rotenberg, poznat kao jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, sada se ponovo oglasio.

"Sebično i ružno ponašanje. Kada je reč o teniserima, to se izgleda podrazumeva", bio je Rotenbergov komentar pre nego što je tvit bio obrisan.

Soku trenutno ne ide najbolje u tenisu i trenutno je 247. teniser sveta, iako je pre nekoliko godina bio osmi na svetu i učestvovao je na Završnom mastersu u Londonu.

Sumnjamo da će ga kritike pojedinih novinara imalo pogoditi, naročito kada mu sada sa gospođom Sok sledi medeni mesec...

Lora je nekada bila plesačica i čirlidersica, a 2019. je pobedila na izboru Mis Severne Karoline, pa možemo da kažemo i da je model.

A evo i fotografija sa njihovog venčanja...

Tagovi